Hang en Sluitwerk

Individuele bescherming
Het moderne raamonderdelenconcept maakt een op individuele wensen afgestemd veiligheidsnieveau mogelijk. De hoogwaardige en solide kwaliteit is gegarandeerd door het RAL-keurkerk voor sloten en beslag. Met geringe inspanningen kunnen de veiligheidstreden aangepast en, afhankelijk van het systeem, tot WK2 opgewaardeerd worden.

Eenvoudige afstelling
Het activPilot vensterbeslag beschikt over een nieuw sluitsysteem dat op een nieuwe achtkantsluitnok gebaseerd is. Deze laat zich handmatig verstellen en maakt zo een eenvoudige instelling van de sluiting mogelijk. Sponningtoleranties worden vergaand automatisch opgevangen.

Hoge kwaliteit
Het hoge kwaliteitsniveau van het Winkhaus activPilot beslag wordt bevestigd door de RAL levensduurcertificering. Het biedt u de zekerheid dat u een duurzaam kwaliteitsproduct koopt.

Energiebesparing
De Meervoudige ventilatiestand maakt verschillende kipstanden van het raam mogelijk, waardoor de ruimteventilatie snel en eenvoudig regelbaar is. Op die manier wordt een continue toevoer van frisse lucht zonder significant energieverlies mogelijk. Dat beschermt niet alleen uw gezondheid, maar ook uw portemonnee.

Knap design
Het aantrekkelijke design van de beslagelementen geeft het venster iets extra’s en onderscheidt het in positieve zin van de “grauwe massa”. Waardeer daarom uw vensters op met Winkhaus activPilot.

Flexibele inbouw achteraf
Het innovatieve modulaire activPilot systeem laat zich gemakkelijk uitbreiden en maakt daarbij additionele functies mogelijk. Maak gebruik van deze flexibele uitbreidingsmogelijkheden voor een volledig nieuw woon en welzijnsgevoel.

Heeft u vragen? Neem direct contact op!