Horren

Een rolhor is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk (dak)raam. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.

Een inzetrolhor heeft dezelfde gemakken als een inzethor en rolhor. Dit model heeft als voordeel dat het te monteren is zonder boren en zowel horizontaal als verticaal is te plaatsen.

Een Luxaflex® inzethor kan door de geringe inbouwdiepte zowel binnen als buiten en zonder te boren of te schroeven gemonteerd worden. De hor is speciaal voor draaikiepramen ontwikkeld.

U heeft de keuze uit twee plissé hordeuren. Bij dit model hordeur wordt het zwarte of grijze gaas niet opgerold, maar gevouwen. De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan en de ondergeleider is slechts 3 mm hoog waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk blijft. De plissé hordeur Designa valt op door de geruisloze bediening en het modern design.

Een vaste hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, omdat hij vlak tegen het kozijn wordt gemonteerd. Er zijn verschillende montage mogelijkheden en dit model is zowel binnen als buiten te plaatsen.

Een rolhordeur is windvast en solide en ook geschikt voor grotere oppervlaktes. Het gaas wordt bij dit model windvast opgesloten in een stevige constructie. De deur stopt automatisch op een vooraf ingesteld stoppunt.

Heeft u vragen? Neem direct contact op!