Hang en sluitwerk.

Individuele bescherming
Het moderne raamonderdelenconcept maakt een op individuele wensen afgestemd veiligheidsnieveau mogelijk. De hoogwaardige en solide kwaliteit is gegarandeerd door het RAL-keurkerk voor sloten en beslag. Met geringe inspanningen kunnen de veiligheidstreden aangepast en, afhankelijk van het systeem, tot WK2 opgewaardeerd worden.

Eenvoudige afstelling
Het activPilot vensterbeslag beschikt over een nieuw sluitsysteem dat op een nieuwe achtkantsluitnok gebaseerd is. Deze laat zich handmatig verstellen en maakt zo een eenvoudige instelling van de sluiting mogelijk. Sponningtoleranties worden vergaand automatisch opgevangen.

Hoge kwaliteit
Het hoge kwaliteitsniveau van het Winkhaus activPilot beslag wordt bevestigd door de RAL levensduurcertificering. Het biedt u de zekerheid dat u een duurzaam kwaliteitsproduct koopt.

Offerte aanvragen

Product Voordelen.

Energiebesparing
De Meervoudige ventilatiestand maakt verschillende kipstanden van het raam mogelijk, waardoor de ruimteventilatie snel en eenvoudig regelbaar is. Op die manier wordt een continue toevoer van frisse lucht zonder significant energieverlies mogelijk. Dat beschermt niet alleen uw gezondheid, maar ook uw portemonnee.

Knap design
Het aantrekkelijke design van de beslagelementen geeft het venster iets extra’s en onderscheidt het in positieve zin van de “grauwe massa”. Waardeer daarom uw vensters op met Winkhaus activPilot.

Flexibele inbouw achteraf
Het innovatieve modulaire activPilot systeem laat zich gemakkelijk uitbreiden en maakt daarbij additionele functies mogelijk. Maak gebruik van deze flexibele uitbreidingsmogelijkheden voor een volledig nieuw woon en welzijnsgevoel.

Offerte aanvragen

Wie zijn wij ?

Direct kozijnen bedankt voor de kunststof kozijnen in ons nieuw huisje. 

David

Rotterdam

Diensten.

Kozijnen

Kunststof kozijnen kunnen herkend worden aan een aantal eigenschappen. Zo is dit type kozijn duurzaam, onderhoudsarm en thermisch isolerend

Lees meer

Ramen

PVC ramen zijn een grote aanwinst voor ieder huis. Ze bieden enorm veel mogelijkheden zodat ze voor ieder raam geschikt zijn.

Lees meer

Deuren

Met het REHAU Character-Design systeem kunnen kunststof deuren worden gefabriceerd die zowel naar binnen als buiten draaien.

Lees meer

Schuifpuien

Kunststof kozijnen kunnen herkend worden aan een aantal eigenschappen. Zo is dit type kozijn duurzaam, onderhoudsarm en thermisch isolerend

Lees meer

Hang en Sluit-werk

De Winkhaus veiligheidmeerpuntsluitingen voldoen aan het PKvW (Politie Keurmerk veilig Wonen) en SKG.

Lees meer

Dakkapellen

Een dakkapel is een opbouw die op uw dak wordt geplaatst. Hierdoor krijgt u meer licht en ruimte in huis.

Lees meer

Partners.

Contact opnemen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw verzoek.

Offerte aanvragen