24Hour Callout

CALL NOW: 1-800-123-456

Bel ons.

Contact opnemen

Bel ons.

Bel ons: 010 477 7847

Direct Kozijnen.

Direct Kozijnen is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van het leveren en plaatsen van kunststof en aluminiumkozijnen. Wij zijn een familiebedrijf waarbij het vakmanschap van vader op zoon is doorgegeven.

Het is voor ons meer dan alleen werk! Het is onze passie om de klant naar volledige tevredenheid te bedienen.Direct Kozijnen heeft een eigen montage team die 20 jaar aan kennis en ervaring zullen inzetten om al uw wensen waar te maken. Bij ons kunt u direct afspraken maken door te bellen en/of te mailen voor een gratis offerte! Bij ons is de klant koning, en dit zult u terug zien in onze service!

Waarom wij

Diensten.

Kozijnen

Kunststof kozijnen kunnen herkend worden aan een aantal eigenschappen. Zo is dit type kozijn duurzaam, onderhoudsarm en thermisch isolerend

Lees meer

Ramen

PVC ramen zijn een grote aanwinst voor ieder huis. Ze bieden enorm veel mogelijkheden zodat ze voor ieder raam geschikt zijn.

Lees meer

Deuren

Met het REHAU Character-Design systeem kunnen kunststof deuren worden gefabriceerd die zowel naar binnen als buiten draaien.

Lees meer

Schuifpuien

Kunststof kozijnen kunnen herkend worden aan een aantal eigenschappen. Zo is dit type kozijn duurzaam, onderhoudsarm en thermisch isolerend

Lees meer

Hang en Sluit-werk

De Winkhaus veiligheidmeerpuntsluitingen voldoen aan het PKvW (Politie Keurmerk veilig Wonen) en SKG.

Lees meer

Dakkapellen

Een dakkapel is een opbouw die op uw dak wordt geplaatst. Hierdoor krijgt u meer licht en ruimte in huis.

Lees meer

Directe ervaring.

Direct Kunststofkozijnen is een bedrijf die gespecialiseerd in kunststof kozijnen, ramen, deuren en shuifpuien, wij zijn een kozijnen bedrijf die al meer dan 20 jaar gevestigd is in Rotterdam. De ervaren service en montage team van Direct Kozijnen staan altijd voor u klaar. Vanaf het moment dat Direct Kozijnen bij u binnen stapt tot het moment van aflevering, zorgen wij ervoor dat u ten alle tijden tevreden bent, en zijn wij er om al uw vragen te beantwoorden!

Onze diensten kenmerken zich door kwaliteit/service & duurzaamheid. Onze service stopt nooit! Ook na het plaatsen staan wij klaar voor advies en onze 10 jaar garantie toont aan dat wij dit waarmaken!

Direct kozijnen bedankt voor de kunststof kozijnen in ons nieuw huisje. 

David

Rotterdam

Partners.

Contact opnemen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw verzoek.

Offerte aanvragen